Beoordelingen

Mooi, goed verzorgd huis in een prachtige omgeving

Beoordeling opgesteld door Mkarlas (Nederland) de 07/08/2022 voor een verblijf in 8/2022 Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in La Fiole.
Vooraf is door de huurbaas goed contact geweest zodat we goed voorbereid waren. In het huis is een map waarin alles duidelijk beschreven staat. Het huis is heel erg mooi en netjes.
Op gemakkelijke rij afstand ligt een groot meer, Lac des Settons waar we ons enorm hebben vermaakt met onze kinderen.
In de omgeving van het huis hebben we ook een mooie wandeling gemaakt.

Tophuis

  • *****

Beoordeling opgesteld door Marjo (Den Haag, Nederland) de  voor een verblijf in 9/2020

Een heerlijk natuurhuis. Alles maar ook alles is aanwezig. Wat een serene rust in La Fiole.
‘S avonds in de hottub met een lekker glas witte wijn. En als het helemaal donker is in de ligstoelen op het terras naar de vele sterren kijken. Romantischer kan niet. We hebben genoten van de prachtige natuur. Mooie wandelingen gemaakt. Leuke stadjes bezocht. Het was een zeer geslaagde vakantie.

Rust ruimte privacy

  • *****

Beoordeling opgesteld door janny en hans (sliedrecht, nederland)

Heerlijk huis waar het goed vertoeven is een droomvakantie voor rustzoekers en wandelaars, met bos direct in de achtertuin. Een heel fijn compleet huis waar alles aanwezig is, alle luxe maar ook authentieke inrichting, Fijn balkon met daaronder een fijne veranda met hottub waar het heerlijk vertoeven is.

Fijne vrijstaand vakantiehuis

  • *****

Beoordeling opgesteld door Jaap

Mooi ruim vrijstaand vakantiehuis dat keurig afgewerkt is. Eigenaar heeft aan de kleinste details gedacht en heeft er een heel fijn vakantiehuis van gemaakt. Goede communicatie met de huiseigenaar. Ook de omgeving biedt veel moois en vooral veel natuurschoon met prachtige wandelingen en sfeervolle kleine dorpen.